Květen 2012


Photoshoot pro Prestige

31. května 2012 v 18:12 Photoshoots
Photoshoot pro časopis Prestige

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Photoshoot pro Avengers

31. května 2012 v 18:09 Photoshoots
Malý photoshoot pro film Avengers

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Chris v Americké časopisu pro ženy

31. května 2012 v 18:07 Média
Máme tu malý rozhovor s Chrisem... :))

imagebam.com

Kam si napsat o autogram?

30. května 2012 v 18:29
O autogram si můžete napsat do agentury, ikdyž vůbec nevím jestli Chris, přes tyto adresy odpovídá. No, ale což... Můžete to přeci zkusit ne? Při nejhoršim se Vám dopis vrátí zpět - Popř. se mohu, zeptat Chrisovo maminky, kam žádost poslat. Já osobně jsem dopis získala, když natáčel Snow Piercer v České republice, takže se Vám mohu pochlubit tímto autogramem. Dostala jsem ho i s věnováním, což mě moc potěšilo.

A jak si tedy napsat o autogram?
Potřebujete 2 obálky. Na jedu nadepíšete adresu Chrise a druhou nadepíšete adresou svojí a vložíte do obálky, kterou bude posílat Chrisovi. Slušností je napsat aspoň krátký dopis. Nejlépe se aspoň představit, zmínit své koníčky a možná mu i napsa, jak jste ho vůbec poznali apod. Ale aby zase dopis nebyl moc dlouhý, uvědomte si, že mu dopisu chodí strašně moc a určitě nemá čas je všechny číst. Co nikdy nedělejte! Nepiště mu do dopisu, že ho milujete, nebo že toužíte po jeho objetí. Ano! Možná by jste se divili, ale některé slečny tohle velmy rády dělají. Chrise by jste tím spíše viděsili než potěšili. Co se týče fotek, né každá celebrita je Vám ochotná poslat svou fotku, takže nechat nejlépe si je vytiskount.
Jelikož budete dopis posílat do USA je potřeba mezinárodní odpovědka. Česká známka Vám v ničem nepomůže. Místo MO
ovšem můžete poslat dolary v ceně zpáteční známky. Takže v dopise bude Vaše obálka se spáteční adresou, mezinárodní odpov., fotka a dopis. Ještě malá rada, na obálku napiště (anglicky), aby fotky nepřehybali. To je asi vše, snad jsem Vám pomohla. Pokud se adresa nějak změní, určitě jí změnim i zde.




Chris Evans
CAA Casting Agency
9229 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90061
USA



Rodina

30. května 2012 v 18:28
Chrisova matka se jmenuje Lisa Marie je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater. Její bratr je Mike Capuano (americký kongresman), tudíž je to Chrisův strýc.
Otec G. Robert "Bob" Evans III je zubař.
Má dvě sestry Shannu a Carly, která učí dramatickou výchovu a angličtinu.
A mladšího bratra, který se jmenuje Scott a objevil v serialu One life to live.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com


A nesmím si dovolit zapomenout na Chrisova psa, který se jmenuje East a je to kříženec Anglického a Amerického buldoka. Dnes mu je jedenáct let. Chrisovi bylo dvacet, když si Easta pořídil.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
"That dog is the love of his life." Tvrdí Chrisova matka.

"His name is East and he is my best friend. He is the thing I care about more than most things and I don't like being away from him even for a day. I try to take advantage of being around him as much as I can. So I'll kind of build my entire day around him you know, we'll go to the beach, go on a hike, I'll give him a bath, we'll play tug-a-war. It's pretty ridiculous, he's like my girlfriend. I have an American bulldog. I do not have a girlfriend and that is why my dog gets so much face time. That's an important, it's a big stipulation for all potential girlfriends. They must love dogs."

Zajímavost

30. května 2012 v 18:28
Význam jmnéna:

Cristopher| v latině znamená Ježíš Kristus
Lidé s tímto jémen by měli být laskaví, houževnatí, s praktickým zbůsobem k životu. Vyvážené emoce, ovládání úmění a nadání.

Robert| německý Brigt Fame
Pokud máte jmeno Robert, ste shopni přijmat vélké povinnosti nebo náročné situace s trpělivostí a pokorou. Velká vnitřní síla a odvaha. Umí ocenit ostatní. Je cílevědomý a má tendenci dělat všem lepší život.

Evans|
Charismatický jedinec s dynamickou a atraktivní osobností. Nechce být žádným zpusobem omezován. Intuice je vždy silná a má talent pro komunikaci. Moudrost a vždy chtění dosáhnout výsledku.

zdroj: Chris Evans tumbrl
přeložila: Dee (admin)

Filmografie

30. května 2012 v 18:26
2014
  • Avengers 2
  • Captain America 2
2013
  • Iceman
  • Snowpiercer (The Seolgug Yeolcha)
2012
  • Avengers
2011
  • Captain America: První Avenger
  • Co ty jsi za číslo?
  • Puncture
2010
  • Parchanti
  • Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009
  • Push
2008
  • Street Kings
  • Ztráta diamantové slzy
2007
  • Bitva o planetu Terra 3D (dabing)
  • Fantastická čtyřka: Silver Surfer
  • Holka na hlídání
  • Sunshine
  • Želvy Ninja (dabing)
2005
  • Fantastická čtyřka
  • London
  • Nelítostná rasa
2004
  • Cellular
  • Perfektní skóre
2002
  • Eastwick (TV film)
2001
  • Bulšit
2000
  • Newcomers
  • The Opposite Sex (TV seriál)
1999
  • Paper Boy, The

Koho kde Chris hrál?

30. května 2012 v 18:26
2013 Snowpiercer
???

2013 The Iceman
Robert Pronge

2012 The Avengers
Steve Rogers / Captain America

2011 What's Your Number?
Colin Shea

2011 Captain America: Super Soldier (Video Game)
Captain America (voice) / Steve Rogers (voice)

2011 Captain America: První Avenger
Captain America / Steve Rogers

2011 Puncture
Mike Weiss

2010 Scott Pilgrim vs. the World
Lucas Lee

2010/I The Losers
Jensen

2009 Push
Nick Gant

2008 Robot Chicken (TV series)
Gobo Fraggle / Human Torch / Pilot / …
- Monstourage (2008) … Human Torch (voice) / Gobo Fraggle (voice) / Teacher (voice) / …

2008 The Loss of a Teardrop Diamond
Jimmy

2008 Street Kings
Detective Paul Diskant

2007 Terra
Stewart Stanton (voice)

2007 The Nanny Diaries
Harvard Hottie

2007 4: Rise of the Silver Surfer
Human Torch / Johnny Storm

2007 Sunshine
Mace

2007 TMNT
Casey (voice)

2005/I London
Syd

2005 Fantastic Four
Johnny Storm

2005 Fantastic Four (Video Game)
Johnny Storm (voice)

2005 Fierce People
Bryce

2004 Cellular
Ryan

2004 The Perfect Score
Kyle

2003 Skin (TV series)
Brian
- Pilot (2003) … Brian

2003 The Paper Boy (short)
Ben

2002 Eastwick (TV movie)
Adam

2001 Not Another Teen Movie
Jake Wyler

2001 Boston Public (TV series)
Neil Mavromates
- Chapter Nine (2001) … Neil Mavromates

2000 The Fugitive (TV series)
Zack
- Guilt (2000) … Zack

Přihláška

30. května 2012 v 18:23


Pokud se chceš spřátelit stačí do komentářů napsat.

» Jméno:
» Web:
» O kom je:
» Proč se chceš spřátelit:
» Znáš Chrise? Odkud:
» Skupina- Elite, top, normal:
» Ještě něco máš na srdci:

‼ UPOZORNĚNÍ ‼
» Tvůj blog musí být fansite o nějaké celebritě (popř. filmu).
» Neměla by mít nevhodný či erotický obsah.
» Tvůj web by měl být aspoň trochu upravený a na urovni.
» Pokud Chrise neznáš, myslím že to nemá cenu.
» Nespřáteluji stránky s Tokiho hotel, Selenou apod. (osobní důvody, omlouvám se předem)
» Nepiště obíhám, hlásím se apod.
» Na můj blog by jste měli chodit aspon 3x týdně. Já chodím na stránky svých Affiliates několikrát denně bez ohledu na to v jaké skupině jsou zařazeni.
» Přihlášku napiš do komentářů a připoměn se pod nejnovější článek. ;)